SMJEŠTAJ
PRIVATNI SMJEŠTAJ

Delfin tours raspolaže kvalitetnim kapacitetima u privatnom smještaju, kod ljubaznih domaćina. Svojim partnerima i gostima nudimo:
  • privatne apartmane
  • privatne sobe sa ishranom u restoranima
  • privatne sobe sa upotrebom kuhinje

Privatni apartmani se nalaze u privatnim kućama, moderno su opremljeni i sadrže sve što je potrebno za ugodan odmor. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, 1 - 4 spavaće sobe, 1 - 4 TWC, balkon ili terasu.
Apartmani imaju osiguran parking ( u dvorištu ili pored kuće). Maksimalna udaljenost od mora je cca 500 m.

Privatne sobe se također nalaze u privatnim kućama i svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Ishrana (polupansion) je organizirana u jednom od restorana: Plaža, Peškera, Mornar, Đardin, rest. hotela Bonaca, ... Maksimalna udaljenost soba od restorana je 350 m. Doručak je kontinentalni, a za večeru je sistem ankete - izbor od najmanje tri glavna jela.

Sobe sa upotrebom kuhinje se nalaze u privatnim kućama i svaka od njih ima vlastitu kupaonicu. Kuhinju i trpezariju dijele s jednom do tri sobe.HOTELSKI SMJEŠTAJ

U skladu s prirodom, nenadmašnim arhitektom, ponosno stoji ono što čovijek može napraviti za čovjeka da mu boravak čini ugodnijim. To su hoteli čija su udobnost i sadržaji nastali na osnovi višegodišnjeg iskustva. Nije bitno jeste li pristalica aktivnog ili pasivnog odmora, uvijek će vas u vašim potrebama pratiti dobro razrađen sustav pogodnosti.

Makarski hoteli "Meteor", "Dalmacija", "Biokovo", "Bonaca" i "Makarska" svojom vas ponudom neće ostaviti ravnodušnima: otvorena i zatvorena plivališta, saune, fitness, prodavaonice različite robe, teniska igrališta, taverne, terase sa živom glazbom i disko klubovi samo su neke od mogućnosti zabave i opuštanja. Izbor je vaš.

 


 
 

Pretraga smještaja

Mjesto Tip objekta
 

Hotel Slavija **